Leef Puur, Gezond en Gelukkig!

Over Sabine

Mijn naam is Sabine Jansen-Perik  geboren (1979) woonachtig in Hengelo (Overijssel), getrouwd en moeder van 3 geweldige kinderen.

Na een aantal jaren als Directie-Secretaresse te hebben gewerkt heb ik ervoor gekozen om een aantal jaren thuis bij de kinderen te blijven.

Na de geboorte van mijn dochter eind 2007 kreeg ik de zwangerschapskilo’s er maar niet af. Ik ben toen veel gaan sporten waaronder Zumba, fitness en tegenwoordig ook hardlopen en bootcamp.  Ik ben veel  gaan lezen over voeding.  Hoe meer ik las, hoe interessanter ik het allemaal begon te vinden. Ik vond het zo interessant dat ik besloot een opleiding te volgen tot Voedingsdeskundige en Trainer Hormoonfactor.

Tevens heb ik diploma’s voor Orthomoleculaire Suppletie en Cognitieve Gedragstherapie gehaald omdat bij het aanpassen van een gezond eetpatroon het gedrag ook moet veranderen, bijvoorbeeld bij lijngericht eetgedrag (alle crashdiëten volgen waardoor je na het lijnen een keer zoveel aankomt) Extern eetgedrag (het ligt niet aan mezelf dat het niet lukt om af te vallen) of bij emotioneel eetgedrag (eten wanneer je verdrietig bent) en wanneer het dan steeds niet lukt om het gewenste gewicht te verliezen er vaak ook negatief gedacht wordt zoals: afvallen dat lukt mij toch nooit.

Met intensieve begeleiding gaan we samen je mindset veranderen.

Ik hoop mensen te kunnen enthousiasmeren, inspireren en helpen in hun zoektocht naar een gezond, fit en gelukkig leven.

Ik heb zelf mogen ervaren wat een gezonde leefstijl en het aanpassen van je voedingspatroon en training met je body & mind  kan doen en samen kunnen wij ook jouw leven omtoveren!

 

Diploma’s

-Voedingsdeskundige(HBO)

-Hormoonfactor trainer (HBO)

-Cognitieve gedragstherapie (HBO)

-Orthomoleculaire suppletie adviseur

-Sportvoedingsdeskundige (HBO)

-Medical Fitnesstrainer

-Fitnesstrainer/Personal Trainer

-Bootcamp trainer

-Zwanger en fit instructeur

-EHBO en AED diploma

-Medische Basis Kennis (HBO)

-STRONG by Zumba instructrice

 

 

Leef Puur, Gezond en Gelukkig!